رئیس اداره نگهداری و تعمیرات مدیریت خدمات فنی شرکت ملی حفاری گفت: متخصصان این واحد برای نخستین بار با استفاده از توانمندیهای داخلی موفق به طراحی و ساخت یک دستگاه مبدل حرارتی تجهیرات تزریق نیتروژن شدند.
مدیر گروه پژوهشی مهندسی مکانیک، پژوهشکده تکنولوژی تولید جهاددانشگاهی از بومی سازی دانش فنی ساخت مته های حفاری به عنوان یک کالای استراتژیک و حیاتی در صنعت نفت کشور با همراهی مسوولان حوزه نفت خبر داد.
مدیر واحد فنی و مهندسی نفت پاسارگاد با تشریح مهم ترین فعالیتها و دستاوردهای این واحد، گفت: بهینه سازی مصرف انرژی و توسعه دانش فنی، مهندسی صنعت قیر با تمرکز بر بهرهگیری از فناوریهای بومی در دستور کار قرار دارد.
مدیر پالایشگاه هشتم شرکت مجتمع گاز پارس جنوبی اعلام کرد که برای انجام عملیات تعمیرات اساسی این پالایشگاه ۱۲ هزار قلم قطعات و تجهیزات باکیفیت ساخت داخل تأمین شده است.
تبدیل ناوگان سنگین مخصوصا ناوگان اتوبوسرانی به دوگانه سوز CNG دستاوردهای بسیار قابل توجهی از کاهش آلودگی هوای کلانشهرها تا سود اقتصادی برای کشور به همراه خواهد داشت و در این زمینه، تمامی ظرفیتهای لازم را در داخل کشور داریم.
برای نخستین بار در کشور طراحی،ساخت و نصب دکانتر سانترفیوژ ساخت ایران در واحد S-PVC و به سفارش شرکت پتروشیمی اروند توسط شرکت دانش بنیان همگام صنعت ایستا اهواز انجام پذیرفت.
در دومین روز برگزاری این نمایشگاه مراسمی در قالب آیین رونمایی از تجهیز سانتریفیوژ دکانتر واحد SPVC ساخت ایران که به سفارش شرکت پتروشیمی اروند و برای نخستین بار در کشور توسط شرکت همگام صنعت ایستا اهواز طراحی و ساخته شده برگزار گردید.
محمدی احمدزاده مدیرعامل شرکت رادیاتور درخشان جنوب که این محصول را تولید کرده است، توضیح داد: تولید انواع کولرهای هوایی از محصولات دانش بنیان این شرکت است.
مدیر خدمات ویژه شرکت ملی حفاری ایران از تحقق ۱۰ هزار و ۱۸۲ متر حفاری جهت دار و افقی بر روی ۴۳ حلقه چاه های نفت و گاز در سال ۹۹ توسط متخصصان این شرکت در مناطق خشکی و دریایی کشور خبر داد.
برای نخستین بار فیلتر دوار تحت خلأ ۲۵ تنی کارخانه 1 CTA مجتمع پتروشیمی شهید تندگویان، طراحی و ساخته شده است و بهزودی با هدف رفع موانع تولید نصب و راهاندازی میشود.
پروژه بومیسازی نرمافزار آنالیز دادههای سنگ مخزن در دستور کار پردیس بالادستی پژوهشگاه صنعت نفت قرار دارد و در فاز نخست این پروژه، فرآیند جابهجایی سیال در مقیاس مغزه و در محیط متخلخل سنگ مخزن شبیهسازی شده است.
مدیر پژوهش، فناوری و مهندسی ساخت شرکت ملی حفاری ایران گفت: در نتیجه همافزایی میان متخصصان این شرکت و سازندگان ایرانی، در نیمه نخست امسال ۲۴۲ قطعه کاربردی در صنعت حفاری بومیسازی شد.